Производи за рециклажа

Recycling-new
recycling-01
recycling-02
recycling-03
recycling-04
recycling-05
recycling-06
recycling-07
recycling-08
recycling-10
previous arrow
next arrow
Recycling-new
recycling-01
recycling-02
recycling-03
recycling-04
recycling-05
recycling-06
recycling-07
recycling-08
recycling-10
previous arrow
next arrow
 1. Сите видови на PVC материјали
 2. PE од гајби
 3. HDPE
 4. PP за шприцање
 5. PELD најлон
 6. PET

Производи од PVC

PVC_proizvodi na home
PVC_proizvodi
PVC_f50
PVC_f75
PVC_f110
PVC_f125
PVC_f160
previous arrow
next arrow
PVC_proizvodi na home
PVC_proizvodi
PVC_f50
PVC_f75
PVC_f110
PVC_f125
PVC_f160
previous arrow
next arrow

Одводни цевки  за куќна и улична канализација со димензии од 250 до 6000мм.

 1. ⌀50
 2. ⌀75
 3. ⌀110
 4. ⌀125
 5. ⌀160

PVC бунарски цевки ⌀140 од 8 до 9 бари.

PVC цевки за намотување најлон на најлон PE-LD со внатрешен отвор од 76 до 78мм.

Производи од PP

PP_proizvodi na home
PP_proizvodi
PP_F50
PP_f75
PP_f110
PP_f125
previous arrow
next arrow
PP_proizvodi na home
PP_proizvodi
PP_F50
PP_f75
PP_f110
PP_f125
previous arrow
next arrow

Одводни цевки за куќна канализација трослојна нискошумна со димензии од 250 до 3000мм.

 1. ⌀40
 2. ⌀50
 3. ⌀75
 4. ⌀110
 5. ⌀125
 6. ⌀160

Комплетна програма за производство на фитинг со димензии од ⌀32 до ⌀160.

Погледнете го или превземете го нашиот каталог на PP производи