За нас

Ние сме компанија која работи со рециклажа на отпадна пластика и производство на одводни цевки од PVC и PP материјали и комплетна програма на фитинг.Нашето седиште се наоѓа во Прилеп, Република Северна Македонија. Постоиме од 2007г.Првично започнавме со рециклажа на отпадна пластика, а подоцна ја проширивме нашата дејност со прoизводство на одводни цевки за куќна и улична канализација.